Resultaten voor badcape met naam geborduurd

 
badcape met naam geborduurd
Badcape met naam Naamcadeaus Pippaloentje.nl.
Gratis verzending vanaf 75 euro. Baby badcape met naam. Zoek je een kraamcadeau dat niet alleen mooi origineel is, maar ook nog eens functioneel? Dan is een baby badcape het perfecte kraamcadeau. Op de badcape borduren we de naam van de baby. Het is fijn om te gebruiken na het badderen, maar ook tijdens babymassage of na het zwemmen. We borduren we de naam van het kindje op de badcape, dat maakt je kraamcadeau extra persoonlijk en uniek. De badcape is 80 x 80 cm groot, lekker groot dus om het kindje helemaal in te wikkelen. We kunnen dit kraamcadeau meisje leveren in de volgende kleuren.: De naam van het kindje borduren we op de badcape. Kies zelf in welk lettertype je de naam van het kindje geborduurd wilt hebben.
Badcape met naam GOEDKOOP! Badcape met naam borduren tegen de laagste prijs!
Bestel nu jouw eigen badcape met naam tegen de laagste prijs! Voor meer leuke baby badcapes kunt u terecht bij: http//www.kraam-cadeau.nl/baby-badcape.: Badcape met naam geborduurd.: Het is dus mogelijk om bij ons uw eigen badcape met naam te laten borduren, maar ook met een leuke tekst of logo.
Badcape met naam zelf ontwerpen? kado met naam!
Badcape met naam en afbeelding naar keuze. Deze badcape met naam ontwerp je zelf. Het ideale kraamkado met naam en gratis geborduurd! Een heerlijk zachte badcape met naam om je baby heerlijk in warm te houden na het badderen of tijdens het voeden.
Badcape met Naam? Speciaal gemaakt voor jou door Caro-line!
Roze Badcape met Naam en Geborduurd Feetje. Mint Badcape met Naam en Geborduurd Vosje. Ecru Badcape met Naam en Geborduurd Konijntje. Fuchsia Badcape met Naam en Geborduurd Hertje. Grijze Badcape met Naam en Geborduurde Raket. Lichtblauwe Badcape met Naam en Geborduurd Uiltje.
Badcape naam borduren BorduurKoning.
Naam Z A. Prijs Laag Hoog. Prijs Hoog Laag. Model A Z. Model Z A. Badcape XL Fuchsia. Badcape XL Mint. Badcape XL Navy. Badcape XL Roze. Badcape XL Turquoise. Badcape zacht blauw. Badcape zacht roze. Badcape indian red. Badcape antraciet lichtgrijs. Badcape wit met bies fuchsia.
Badcape Funnies met naam geborduurd.
Badcape Funnies met naam geborduurd. Badcape Funnies met naam geborduurd. Prachtige badcape geborduurd met naam. Formaat is 80 x 80 cm. Verkrijgbaar in diverse kleuren. Super kraamkado, badcapes/omslagdoeken heb je nooit te veel. Een persoonlijk cadeau bestellen? Uiteraard bij Koter Kado!
Badcape met naam of tekst simply colors.
Ontwerp nu zelf een badcape met naam. De naam wordt geborduurd. Er is keuze uit 3 kleuren capes te weten wit, aqua en roze en is in meer dan 6 kleuren te borduren. Bekijk snel de mogelijkheden en de lettertypes waarmee je de badcap kunt borduren.
Badcape met naam geborduurd diverse kleuren leverbaar babymutsje met naam.
Badcape met naam licht blauw. Badcape met naam mint. Deze badcape van badstof heeft een afmeting van 80 x 80 cm en wordt voorzien van een naam op de muts. Badcape met naam donker blauw. Badcape met naam Aqua. Badcape met naam Wit.
bol.com Bathcape with name embroidered.
Where are you looking for? In which category? Bags Travel Luggage. Terug naar Nederlands. Stay cool Action books Building supply deals Sales Everything for your holiday. back to home page. Change Take Care. Badcape met naam geborduurd. Write a review.

Contacteer ons