Op zoek naar slabbetje bedrukken goedkoop?

 
slabbetje bedrukken goedkoop
Slabbetje bedrukken met je eigen tekst of logo Tshirtdeal.
Babys kunnen enorm knoeien tijdens het eten, dus een slabbetje is wel zo handig. Bij Tshirtdeal laat je je slabbetje bedrukken met je eigen tekst of afbeelding. Dan heb je iets unieks en zeker iets om te lachen tijdens het eten.
Slab met tekst bedrukt Babyspullen kopen BESLIST.nl Ruime keus.
Met behulp van een drukknoop is de slab eenvoudig om het nekje van je kindje te. Een slabbetje bedrukken met foto en/of naam. De liefste babydesigns met jouw ontwerp, dat wordt ongestoord knoeien! Een slabbetje bedrukken met foto en/of naam.
Simpelgoed.nl Je eigen slabbetje ontwerpen v.a. 495, Simpelgoed.nl.
Ontwerp in een handomdraai je eigen slabbetje, in full colour bedrukt d.m.v. Sublimatie is een speciale druktechniek, waarmee je ontwerp niet op de stof maar IN de stof wordt gedrukt. Hierdoor kun je de slabbetjes op hoge temperatuur wassen, zodat je alle vlekken er steeds weer uit krijgt!
SLABBETJESBEDRUKKEN.NL ontwerp een slabbetje met foto.
Op Slabbetjesbedrukken.nl kan je zeer makkelijk en snel je eigen slabbetje met naam, slabbetje met foto, slabbetje met logo ontwerpen. Via het ontwerpsysteem kan je zelf een naam, foto of logo uploaden. Nadat je klaar bent met het maken van een slabbetje, kan je direct betalen en ontvangt je het slabbetje binnen enkele dagen in huis.
Slabbetje groothandel goedkoop Vanaf 1.24 Main Sales Europe.
015 310 5758. Slabbetje groothandel goedkoop. Stevige, sterke maar bovenal ideale slabbetjes voor onze kids. Bedrukken van de slabbetjes is mogelijk, maar ook onbedrukt zijn ze leverbaar. Baby's' zijn knoeiers, hierover is geen discussie mogelijk. De emancipatie ten spijt, in de meeste gevallen blijven de moeders wassen, wassen en nog eens wassen al zouden er geen slabbetjes bestaan.
Baby slabbetjes bedrukken vanaf 328, per stuk inclusief opdruk!
Goedkoop en snel babyslabbetjes bedrukken? Bedrukte slabbetjes voor kinderopvang, kinderdag verblijf, slabbetjes voor BSOs en bijvoorbeeld als cadeau. Dit hoge kwaliteit slabbetje is gemaakt van 100% enzym behandeld katoen voor een extra zacht aanvoelen. De bedrukte slabbetjes zijn omkeerbaar en hebben striklusjes.

Contacteer ons